Voedselintolerantie 240 items

329,00 

Overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen? GetTested’s Voedselintolerantie Test analyseert IgG4 antilichamen voor 240 verschillende voedingsmiddelen die dikwijls betrokken zijn bij een overgevoeligheidsreactie. Voedselintolerantie houdt in dat het lichaam reageert of overgevoelig is voor specifieke voedingsmiddelen met symptomen zoals vermoeidheid, verschillende vormen van maagklachten, hersenmist, huidproblemen of hoofdpijn. Symptomen als gevolg van voedselintolerantie treden, in tegenstelling tot allergische reacties die onmiddellijk optreden, uren tot dagen later op, waardoor het moeilijk kan zijn de symptomen in verband te brengen met het voedsel dat u hebt gegeten.

☑️ Gratis verzending
☑️ Discreet & eenvoudig
☑️ Snelle testuitslag
☑️ Geanalyseerd door een gecertificeerd laboratorium
☑️ Uitgebreid resultatenrapport

Handla tryggt
EAN: 0616612785640 SKU: 1G2 (2 blood papers have to filled out with same test ID) Categories: , , , , ,

Voedselintolerantietest 240 items

Deze test meet 240 items voor voedselovergevoeligheid, bijvoorbeeld; gluten, tarwe, melk, soja, ei en haver. Zie de volledige lijst van alle geteste voedingsmiddelen hieronder.

OPMERKING – voor deze test moet u 2 droge bloedvlekjes inleveren. U moet beide testpapieren die u bij uw testkit ontvangt, naar het lab sturen.

Belangrijke opmerking

Als u onze voedselintolerantietest doet, is het belangrijk dat u binnen de laatste drie maanden bent blootgesteld aan de geteste items die zijn opgenomen in de test. Als er een langere tijd verstreken is, bestaat het risico dat dit geen effect heeft op uw testresultaat.

Voedselintolerantietest vanuit huis

Al onze testen, inclusief de Voedselintolerantietest, worden thuis uitgevoerd, en vervolgens naar ons lab gestuurd voor analyse. U krijgt uw antwoord later digitaal toegestuurd.

De voedselintolerantietest 240 (IgG4) meet de volgende 240 voedingsmiddelen:

  • Baars
  • Alaska koolvis
  • Amarant
  • Ananas
  • Eend
  • Ansjovis
  • Sinaasappel
  • Abrikoos
  • Aubergine
  • Avocado
  • Banaan
  • Basilicum
  • Bramen
  • Bloemkool
  • Bosbes
  • Blauwe mosselen
  • Tuinbonen
  • Boekweit
  • Broccoli
  • Spruitjes
  • Brandnetel
  • Buffelmelk
  • Camenbert
  • Cantaloupe meloen
  • Johannesbrood
  • Cashewnoot
  • Cichorei
  • Citroen
  • Citroengras
  • Roomkaas
  • Kerrie (specerij)
  • Dadel
  • Dille
  • Dinkel
  • Dragon
  • Harde tarwe
  • Edamer kaas
  • Emmentaler kaas
  • Varkensvlees
  • Schapenmelk
  • Venkel
  • Geitenmelk
  • Geitenmelkse kaas
  • Gliadine
  • Gluten
  • Goudse ost
  • Granaatappel
  • Grapefruit
  • Gruyère kaas
  • Room
  • Groene bonen
  • Groene olijven
  • Groene erwten
  • Boerenkool
  • Groene thee
  • Komkommer
  • Gans
  • Snoek
  • Snoekbaars
  • Framboos
  • Hazelnoot
  • Haver
  • Meerval
  • Abalone
  • Duindoorn
  • Gierst
  • Honing
  • Honingmeloen
  • Hop
  • Kreeft
  • Heilbot
  • Paardenvlees
  • Gember
  • Aardbei
  • Amandel
  • Pinda
  • Gist
  • Koffie
  • Cacao
  • Kalkoen
  • Kalfsvlees
  • Sint-Jacobsschelp
  • Kamillethee
  • Kamut
  • Kaneel
  • Konijn
  • Cantharel
  • Kaper
  • Kardemom
  • Karper
  • Caseïne
  • Kastanje
  • Catnip
  • Kelp
  • Cottage cheese
  • Nierbonen
  • Kikkererwten
  • Kiwi
  • Kokosnoot
  • Gekookte melk
  • Koemelk
  • Korianderzaad
  • Graan
  • Edelhert
  • Artisjok
  • Kruidnagel
  • Piment
  • Heek
  • Komijn
  • Koningskrab
  • Cottage cheese
  • Kip
  • Hartig
  • Koolrabi
  • Koolraap
  • Kers
  • Laurierblad
  • Zoethout
  • Lam
  • Zalm
  • Zalmkaviaar
  • Limoen
  • Lijnzaad
  • Linzen
  • Lychee
  • Ui
  • Macadamianoten
  • Witte raap
  • Maïs
  • Makreel
  • Mout
  • Mandarijn
  • Amandel
  • Mango
  • Paardebloem
  • Wortel
  • Mozzarella
  • Mungbonen
  • Nootmuskaat
  • Nectarine
  • Rozenbottel
  • Rundvlees
  • Oester
  • Oestermossel
  • Papaja
  • Paranoten
  • Parmezaan
  • Passievrucht
  • Pecan
  • Pepermunt
  • Mierikswortel
  • Perzik
  • Peterselie
  • Persimmon
  • Tarbot
  • Pijnboompitten
  • Pistachenoten
  • Pruim
  • Grapefruit
  • Aardappel
  • Pompoen
  • Pompoenzaad
  • Prei
  • Peer
  • Quinoa
  • Rabarber
  • Ramsoen
  • Koolzaad
  • Rijst
  • Rozemarijn
  • Ruccola
  • Rozijn
  • Hert
  • Rogge
  • Radijs
  • Garnaal
  • Zwarte radijs
  • Rode bessen
  • Rode biet
  • Rode kool
  • Rietsuiker
  • Salade
  • Napkool
  • Salie
  • Sardine
  • Savooiekool
  • Sjalot
  • Bleekselderij
  • Mosterd
  • Sesam
  • Shitake paddestoelen
  • Haring
  • Tong
  • Slak
  • Soja
  • Sojamelk
  • Zonnebloempitten
  • Asperges
  • Spinazie
  • Schol
  • Lumpfish kaviaar
  • Struisvogel
  • Zuurkool
  • Zwarte kaviaar
  • Zwarte thee
  • Zwarte bes
  • Zwarte peper
  • Zoete lupinen
  • Tijm
  • Inktvis
  • Tofu
  • Tomaat
  • Tonijn
  • Bakkersgist
  • Kabeljauw
  • Veenbes
  • Knoop champignon
  • Kwartel
  • Maanzaad
  • Walnoot
  • Vanille
  • Wei
  • Watermeloen
  • Tarwe
  • Wild zwijn
  • Druif
  • Witte bonen
  • Kool
  • Knoflook
  • Yoghurt
  • Zucchini
  • Paling
  • Octopus
  • Boletus
  • Eigeel
  • Eiwit
  • Appel
  • Forel

Voor het afleggen van de test

Wij raden aan dat u de laatste drie maanden voor de test in contact bent geweest met de voedingsmiddelen in de test. Als er meer dan drie maanden zijn verstreken zonder dat u die voedingsmiddelen hebt ingenomen, is de kans groot dat het resultaat minder gevoelig is.

De ELISA-methode

De voedselintolerantietest wordt uitgevoerd volgens een ELISA-methode (enzyme-linked immunosorbent assay), een analysetechniek voor het opsporen en kwantificeren van oplosbare stoffen zoals peptiden, eiwitten, antilichamen en hormonen. Bij deze methode wordt het antigeen zelf (het macromolecuul dat het doelwit is) geïmmobiliseerd op een vast oppervlak (een microtiterplaat) en vervolgens gecomplexeerd met een antilichaam dat aan een reporterenzym is gekoppeld. Detectie gebeurt door meting van de activiteit van het reporterenzym via incubatie met een geschikt substraat om een meetbaar product te produceren. Het meest cruciale element van een ELISA is een zeer specifieke interactie tussen antilichaam en antigeen.

Voedselintoleranties en de darm

Als je resultaat veel voedselintoleranties laat zien, is dat vaak te wijten aan een onderliggend probleem in de darm. In dat geval raden wij de test Darm Microbiome XL of de Leaky gut (Lekke Darm) test aan om een inzicht te krijgen in eventuele verstoringen van de darmgezondheid.

Additional information

Weight 0,030 kg

Instructies

U doet de test zelf thuis via een zogenaamde capillaire bloedtest. Dit houdt in dat je een prikje in je vinger maakt en een paar druppels bloed uitknijpt op een papiertje of in een reageerbuisje. Je monster wordt vervolgens naar ons lab gestuurd voor analyse en je ontvangt je antwoord digitaal zodra het lab je monster heeft geanalyseerd.

  1. Doe een aankoop op de website en betaal met Swish of kaart (Visa, AMEX of Mastercard). Gemakkelijk en veilig.
  2. Een testkit wordt verstuurd naar het adres dat je bij de bestelling opgeeft. Na je bestelling krijg je een testkit met instructies thuisgestuurd. Er zit ook een gefrankeerde envelop bij die naar ons wordt opgestuurd. Het is aan te raden je monster op een maandag of dinsdag in te sturen.
  3. Voer de test uit volgens de instructies in je testkit en op het web. Onze Support kan ook alle mogelijke vragen beantwoorden, voor en na de inzendingen en resultaten.
  4. Stuur de testkit naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium en wacht de resultaten digitaal af. Je krijgt normaal gesproken binnen 15 werkdagen antwoord nadat ons lab je monster heeft ontvangen.

Voor meer gedetailleerde instructies, zie hier onder instructies.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Voedselintolerantie 240 items”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *