Over ons

Over ons

heart-icon

Meer dan 1.000 klanten per maand uit Europa

user-icon

Meer dan 100 klinieken gebruiken onze tests

ISO-icon

ISO-gecertificeerd laboratorium

list-icon

Alle tests worden vanuit huis gedaan en de testresultaten worden digitaal afgeleverd

GetTested is toegewijd aan het leveren van efficiƫnte, betaalbare en veilige laboratoriumtests. We streven ernaar om de perfecte oplossing te bieden voor alle medische laboratoriumbehoeften, rechtstreeks aan de consument. We zijn trots op onze inventieve benadering waarmee we geavanceerde tests beschikbaar maken vanuit het comfort van uw eigen huis.

Onze klinische excellentie wordt ondersteund door een strenge kwaliteitscontroleproces. Elk van onze tests wordt geanalyseerd in ISO-gecertificeerde laboratoria, die de hoogste standaarden van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid garanderen. Klantenservice staat centraal bij GetTested. We garanderen niet alleen de hoogste kwaliteit tests en nauwkeurige resultaten, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over hun resultaten.

We nemen uw privacy zeer serieus. Alle klantgegevens zijn beveiligd met wachtwoorden en opgeslagen op beveiligde servers. We voldoen aan alle lokale wetgeving en houden ons strikt aan privacy normen en HIPAA.

GetTested werkt samen met een netwerk van vooraanstaande klinieken en grote supplementenbedrijven in heel Europa. We zijn er trots op dat we hen de mogelijkheid bieden om onze tests aan hun klanten aan te bieden.

We willen dat u de controle over uw gezondheid kunt nemen. Daarom bieden we naast ons uitgebreide assortiment laboratoriumtests, diepgaande analyses en coaching aan. Met de juiste informatie kunt u proactief uw welzijn bewaken en subtiele aanpassingen maken die leiden tot een gezonder u.

Heeft u een gezondheidsbedrijf en wilt u onze tests aan uw klanten aanbieden? Neem dan contact met ons op via partner@gettested.nl. Onze software maakt het gemakkelijk om onder uw eigen merk te profileren (white label).

Als u gepassioneerd bent over gezondheid en wilt bijdragen aan de groei van een snelgroeiend bedrijf dat voorop loopt in de ontwikkeling van e-health, stuur dan een open sollicitatie naar hello@gettested.nl. We kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken!