Over ons

Over ons

heart-icon

Meer dan 500 klanten per maand uit Noord-Europa

user-icon

Meer dan 25 klinieken gebruiken onze tests

ISO-icon

ISO-gecertificeerd laboratorium

list-icon

Alle tests worden vanuit huis gedaan en de testresultaten worden digitaal afgeleverd

GetTested zorgt voor efficiĆ«nte, betaalbare en veilige laboratoriumtests. GetTested’s missie is om de perfecte oplossing te bieden voor alle medische laboratoriumbehoeften, toegankelijk direct aan de consument testen. GetTested streeft naar klinische uitmuntendheid met een inventieve aanpak en biedt een grote verscheidenheid aan diagnostische tests met of zonder toestemming van een arts, zodat patiĆ«nten de kosten van de gezondheidszorg in de hand kunnen houden en tegelijkertijd hun algehele gezondheid kunnen bewaken.

Wij streven ernaar een uitstekende klantenservice te bieden met toegewijd en hoog opgeleid personeel. De klant komt op de eerste plaats bij GetTested, wij garanderen de hoogste kwaliteit testen en de nauwkeurige uitkomsten. Wij zijn aangesloten bij toonaangevende, volledig geaccrediteerde, ISO-gecertificeerde, medische referentielaboratoria in de regio. Wij houden ons aan strikte privacy normen en HIPAA.

Er is geen gemakkelijke en snelle manier om na te gaan wat er werkelijk in uw lichaam gebeurt, wat betekent dat de meeste mensen gedwongen zijn te wachten tot er iets misgaat voordat ze kunnen reageren. Wij leveren de producten en diensten die mensen in staat stellen hun welzijn proactief te controleren door middel van comfort, gemak en perspectief. Wanneer u weet wat er in uw lichaam gebeurt, kunt u de gevolgen van uw levensstijl voor de gezondheid begrijpen en beginnen met subtiele aanpassingen die optellen tot een gezondere u.

Door het aanbieden van de meest uitgebreide, door artsen ontworpen laboratoriumtests die beschikbaar zijn, stellen wij gezondheidsbewuste mensen in staat controle te nemen over hun gezondheid. Gecombineerd met onze unieke diepgaande onderzoeken, analyses en coaching, zullen mensen levendig leven en succes boeken op het gebied van gezondheid.

SAMENWERKENDE KLINIEKEN

Wilt u uw klanten onze testen aanbieden? Get Tested werkt samen met een aantal vooraanstaande klinieken. Als u een gezondheidsbedrijf runt en uw klanten onze testen wilt aanbieden, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via partner@gettested.nl. Onze software maakt het gemakkelijk om zelfs te profileren onder uw eigen merk (white label).

Werk met ons

Wil je werken in een snel groeiend bedrijf dat voorop loopt in de ontwikkeling van e-health?

Heb je een passie voor gezondheid, en probeer je mensen om je heen zich beter te laten voelen op een op feiten gebaseerde manier van werken. Dan kunnen wij het bedrijf zijn waar je moet komen werken…

Op dit moment hebben we geen vacatures, maar we zijn voortdurend op zoek naar mensen met een grote drive en die gepassioneerd zijn over gezondheid. Naarmate we groeien, zowel in Zweden als internationaal, zullen we op verschillende gebieden versterking nodig hebben.

Misschien kunt u voor ons een groot verschil maken?

Stuur een spontane sollicitatie naar hello@gettested.nl, schrijf waarom je bij ons wilt werken, wat je wilt doen en hoe je onze groei kunt versnellen / ons team kunt versterken. We beantwoorden alle voorstellen en zelfs als het geen vaste baan betekent, zijn er misschien andere manieren om samen te werken.