Terugbetaling en retourbeleid

Aankoopvoorwaarden

Algemene voorwaarden

Get Tested International AB biedt een breed scala van gezondheidsanalyses aan particulieren en bedrijven. Wij werken samen met een aantal onderaannemers van medische laboratorium operaties voor de analyse van de monsters.

Om onze analyses te bestellen, moet u ten minste 18 jaar oud zijn, mensen onder de leeftijd van 18 jaar hebben toestemming van een ouder nodig.
Get Tested International AB is geen vervanging voor de traditionele gezondheidszorg. In geval van problemen, moet u altijd contact opnemen met de gezondheidszorg.
Wanneer u uw bestelling plaatst, accepteert u onze aankoopvoorwaarden.

Testresultaten
U ontvangt uw testresultaat digitaal via de login die u heeft aangemaakt bij het registreren van uw test. De responstijd varieert voor verschillende analyses, informatie over hoe lang de responstijd van uw analyse duurt kunt u vinden op de productpagina. U als klant bent verantwoordelijk voor het registreren van uw unieke test ID om uw analyse antwoord te ontvangen. Uw analyse antwoorden worden versleuteld verzonden met ID verificatie voor maximale veiligheid.

Verzending en leveringsvoorwaarden
Verzending zal worden toegevoegd met 4 euro.
Onze producten worden verzonden naar het adres dat u bij uw bestelling heeft opgegeven. U als klant bent verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens bij uw bestelling. Als u uw levering niet binnen 10 werkdagen heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via hello@gettested.nl en wij zullen u verder helpen.

Prijzen en Betaling
Alle prijzen zijn vermeld in EUR inclusief BTW.
Betaling geschiedt door middel van kaartbetaling via de betalingsprovider Stripe, die VISA, Mastercard of AMEX accepteert.

Herroepingsrecht
U als klant heeft een herroepingsrecht van 14 dagen. De herroepingstermijn gaat in op de dag dat u de goederen heeft ontvangen. Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op analyses die niet ter analyse naar het laboratorium zijn verzonden en waarbij de testkit, inclusief de voorgefrankeerde envelop, niet is gebruikt. Neem contact op met hello@gettested.nl voor de uitoefening van uw herroepingsrecht en verdere instructies. Indien u niet alles in originele staat terugstuurt, behouden wij ons het recht voor om het bedrag van de terugbetaling in te houden om de materiaalkosten te dekken.

Wij verzoeken u de instructies zorgvuldig op te volgen. Indien u, tegen de verwachting in, meer materiaal nodig heeft om uw test uit te voeren, kunt u dat zelf in onze online winkel kopen. Wij hebben namelijk de prijzen tot het maximum opgedreven, zodat u als klant het beste aanbod op de markt krijgt.

Bij herroepingsrecht betalen wij u binnen 30 dagen vanaf de dag dat u het artikel heeft ontvangen terug. Eventuele verzend- en retourkosten zijn voor rekening van de klant en worden niet terugbetaald.

Indien u als klant uw testkit heeft gebruikt en daarna spijt krijgt van uw aankoop, brengen wij een kost van 15 euro voor de testkit en 4 euro voor de verzending (in totaal 21 euro) in rekening die in mindering wordt gebracht op het totale bedrag dat wij u terugbetalen, dit om de kosten van het monstermateriaal te dekken.

Klacht
Als het artikel dat u hebt ontvangen beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met hello@gettested.nl en wij zullen u helpen.
Wij vragen u de instructies zorgvuldig te volgen. Mocht u onverhoopt meer materiaal nodig hebben om uw test uit te voeren, neem dan contact op met hello@gettested.nl.
In geval van een geschil volgen wij de aanbevelingen van de Algemene Klachtencommissie.

Integriteit van de klant
De persoonsgegevens die u in verband met uw aankoop verstrekt, worden opgeslagen zodat wij onze overeenkomst over diensten of producten jegens u kunnen nakomen. Volgens de Wet Persoonsgegevens heeft u recht op inzage in de informatie die wij over u hebben geregistreerd. Neem contact met ons op via hello@gettested.nl als bepaalde informatie onjuist is en wij zullen deze corrigeren of verwijderen.

Indien u ervoor gekozen heeft onze nieuwsbrieven te ontvangen, zullen wij uw persoonsgegevens ook verwerken om u informatie over ons bedrijf toe te sturen.

Andere
Get Tested International AB behoudt zich het recht voor om eventuele prijswijzigingen door te voeren en is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten die kunnen worden toegeschreven aan een laboratorium gebruikt voor bemonstering en analyse. Get Tested International AB behoudt zich het recht voor om fouten te maken in de artikelinformatie.